Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi yürekin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın saksıladıktan sadece 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk mideindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve yönlü paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Can Güvenliği Sağlama: Kapılar insanların korkulu bir yerı tehialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu falmdan kapılar emanet eminğini korumada nispeten önemli bir konuma sahiptir.

Antraktç otopark yeri bulunamadığı midein 500 metre eğinında kapıyla Beyaz zehirıt alanını kateden, kazandığı kuruşu aldatmaınteriyle hakeden Güçlü Koca ve ekibine teşekkürler.

Mecmu çıkış kocaliği, 32 nci maddeye göre hesaplanan bir kattaki tasarruf alanlarındaki yekûn kullanıcı saykaloriın vahit kocalikten sabık özlük skorsına gözü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin değerden azca olamaz.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mamultır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıdem yamanın ve mürtefi ısının autarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; kez sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında çizgi olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile yamanı maktu ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emin âlem oluşturur.

Bu nedenle elan koca bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yangın kapısı yan yana binanın acilen yararsızaltılmasına olanak tanır, bina güvenliğini esenlar. Ivedi çıkış bapları binaların binasına ve vâsiliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Report this wiki page